OudWeb-nieuwsbrief mei 2020

 download pdf bestand van OudWeb-nieuwsbrief

Beste mensen,

Ruïnes komen naar u toe en ik kom naar u toe met lezingen!!

Deze b(iz)arre tijden vragen om aanpassingen en daarom heb ik mij gestort in de digitale webinar-'wereld'! Vanuit eigen huis kunt u nu mijn speciaal gemaakte

OudWebinars

met uw PC, tablet of  telefoon online meemaken.

Ruim 35 jaar heb ik veel gereisd en eigen onderzoek gedaan in de landen rond de Middellandse Zee samen met mijn partner Ruud Conens die al het bezochte fotografisch vastlegde. Al die tijd hebben wij met veel plezier lezingen, studiedagen & colleges gegeven over uiteenlopende onderwerpen uit het verleden. Ons omvangrijk beeldarchief is nu digitaal en ik wil u er graag van laten meegenieten. Het is tevens een goede gelegenheid om weer heerlijk in de vakliteratuur te duiken, zodat ik de laatste archeologische vondsten of ontwikkelingen bij mijn onderwerpen kan betrekken.

In mijn korte OudWebinars – steeds circa 20-30 minuten – neem ik u mee naar leuke, bijzondere of herkenbare ruïnes en behandel ik personen en themata uit oudheid en middeleeuwen.

De OudWebinars kunt u bekijken op een moment dat het u uitkomt, 
's ochtends vroeg, 's nachts als het slapen even niet lukt of tijdens de lunch .... 
Verlies u even in het verleden op het moment dat u dat wilt!

Het bekijken van de OudWebinars vanuit uw eigen stoel is gemakkelijk. U gaat naar mijn speciale pagina OudWebinars en daar wijst zich alles vanzelf!

De eerste drie OudWebinars staan al op mijn webstek en gaat over de relatie tussen de Romeinse god Saturnus en mijn logo, daarna kunt u even "een straatje om" in de fascinerende ruïnes van Ephese of maak kennis met de Romeins schrijver & spreker Apuleius. 

Elke week komen er nieuwe OudWebinars bij, over het bloemrijk Iznik-aardewerk, de ruïne van Sperlonga ofwel Tiberius' dinergrot, de dronken 'grand old lady', de tempels van Baalbek .... er is zo veel! 

Als u (maximaal) tweemaal per maand op nieuwe geattendeerd wil worden, geef dan uw e-mailadres op via deze inschrijfpagina.

Uiteraard hoop ik dat het in de toekomst weer mogelijk wordt om elkaar écht in de ogen te kijken, maar tot het zover is kan ik in ieder geval online mijn passie voor het verleden met u delen!


Met hartelijke, digitale groeten van

Annet van Wiechen