OudWeb-nieuwsbrief herfst 2020

 

Beste mensen,

Op dit moment heb ik ruim 30 OudWebinars gemaakt, over de ruïnes van Baalbek & Timgad, de Hagia Sophia & het duikertje van Paestum etc. Ga naar mijn speciale pagina www.OudWeb.nl/OudWebinars en daar wijst zich alles vanzelf!

Op dezelfde pagina kunt u ook een 'voorproefje' zien en horen van mijn collegereeks voor de HOVO in Leiden; ook geheel digitaal (dus u en ik hoeven niet naar Leiden!):

Op het grensvlak van mythe en geschiedenis

De mythe achterhaald en de geschiedenis gemythologiseerd

vanaf 1 oktober

Nieuwsgierig bekijk mijn introductie op mijn Oudwebinars-pagina of

klik op het oor-icoontje rechts of kijk op www.OudWeb.nl/hovo.

 

U kunt zich nog inschrijven voor mijn studiedag THUIS (dus online)

            · zaterdag 19 sept tot en met 3 oktober - Ottomanen
De Ottomanen (Osmanen) veroverden Bursa, Edirne & uiteindelijk Constantinopel (Istanbul). Bouw van grootse moskeeën & Topkapı-paleis.

Hoe werkt het? Elke studiedag-thuis bestaat uit vier colleges van ca. 45-50 minuten die op een door u gewenst tijdstip en dag bekeken kunnen worden binnen de periode dat de studiedag beschikbaar is (zoals hierboven aangegeven). Het bekijken van de studiedag-thuis vanuit uw eigen stoel is gemakkelijk. Na betaling krijgt u van mij op vrijdag vóór de aangegeven periode de link waarmee u alle vier de lezingen kunt bekijken. Via deze link komt u dan op de registratiepagina, waar uw naam en e-mailadres gevraagd worden. U zet uw geluid aan en klikt op de knop "bekijk studiedag".

De kosten zijn €39 per studiedag en dat is inclusief de papieren syllabus die ik u tijdig toestuur (gewoon per post). U kunt zich opgeven via mijn gebruikelijke e-mailadres of via mijn webstek. U krijgt dan z.s.m. van mij bericht met de betalingsgegevens.
Alle gegevens vindt u op HIER

 

Ik vind het erg fijn dat ik nu online mijn passie voor het verleden met u mag delen!

Met hartelijke, digitale groeten van

Annet van Wiechen