studiedagen in het RMO te Leiden

georganiseerd & gegeven door drs. A. van wiechen (conens & van wiechen) 

 

 

Locatie Rijksmuseum van Oudheden, Rapenburg 28, 2311 EW Leiden
Bereikbaarheid: klik hier

Tijd De studiedag begint om 11.00u (precies) en is rond 16.00u afgelopen. De dag bestaat uit vier lezingen uit twee lezingen van ca. 60 min en twee lezingen van ca. 45 min in de middag. In de ochtend en middag is er een korte benen-strek-pauze en de lunchpauze is van 13.15-14.15u.

Kosten per studiedag  € 59,00 p.p.
inclusief BTW & (papieren) syllabus, maar exclusief thee/koffie, lunch & de museumtoegang (gratis voor museumkaarthouders, anders € 12,50 p.p.).

 

INSCHRIJVING

U schrijft zich in voor een of meer studiedagen door het bedrag vóór de aangegeven inschrijvingsdatum over te maken op mijn bankrekeningnummer en door u op te geven via het onderstaande formulier, via e-mail of per telefoon (0573-256272 antwoordapparaat). Ik stuur u dan direct de bankgegevens.

Annuleert u uw reservering voor de studiedag vóór de aangegeven inschrijvingsdatum, dan ontvangt u het betaalde bedrag terug minus € 3,- administratiekosten. Bij latere annulering  van uw inschrijving of bij onderbreking van de studiedag is restitutie van het inschrijvingsgeld niet mogelijk.
De studiedagen gaan alleen door bij voldoende belangstelling.
Mocht de studiedag niet doorgaan, dan ontvangt u uiteraard het betaalde cursusbedrag geheel terug.


studiedagaantal kaarten
  
totaal
  
naam:
e-mailadres: stuur mij een kopie