OudWeb-log & MOZAÏEK - voorbije toekomstdonderdag 28 november 2013
ezel 

voortgang van de EZEL33% is binnen & deze komt niet in het boek!

de EZEL staat nu ruim een week op voordekunst te wachten op maecenassen. Ik betrap me er zelf op dat ik erg nieuwsgierig ben en vaak kijk naar de stand van zaken. Op dit moment (donderdag 27 november 2013 om 8.00u) is al 33% binnen (nog 73 dagen te gaan). Fantastisch te merken hoe velen meeleven en doneren om de EZEL mogelijk te maken. Hulde aan U, ezel-maecenas!

Misschien zijn in uw vrienden- of kennissenkring ook geïnteresseerden? Stuur ze deze link door van de EZEL op voordekunst! Zijn uw kennissen niet zo bedreven in internetbetalingen dan is het ook mogelijk via papieren incasso's te doneren. Laat het me even weten en ik stuur u deze op!

Verder ben ik druk bezig om de illlustraties van 'ezel'stukken uit musea en handschriften te regelen (copyright). Ik kom zulke leuke voorwerpen of afbeeldingen van ezels tegen, dat ik denk dat ze een plaatsje verdienen in het boek. Maar ik moet keuzes maken, dus sommige 'ezels' kan ik niet stallen in de EZEL. Leuk om ze dan hier wél even met u te kunnen delen.

Zoals deze zeventiende-eeuwse ezel (ets op papier) gemaakt naar het werk van Abraham van Diepenbeeck. Terwijl zijn baasje even rust, staat deze ezel rustig te wachten met een houten zadel op zijn rug. De hele prent kunt u vinden via deze link vinden op de website van het Rijksmuseum te Amsterdam. 

Nogmaals erg veel dank!